ПОКАНА: Семинар на тема: „Как да наемем на работа чужденци от трети страни“ по проект ERIAS Европейска схема за интегриране на бежанци

Хасковската търговско-промишлена палата (ХТПП) Ви информира, че организира Семинар на тема: „Как да наемем на работа чужденци от трети страни“ по проект ERIAS Европейска схема за интегриране на бежанци, който ще се проведе на 11 декември 2019 г. (сряда) от 14:00 часа в конферентната зала, етаж  5 на парк хотел „Европа“, гр. Хасково.

Целта на проекта е насърчаване на бързото интегриране на граждани на трети държави на пазара на труда в ЕС чрез засилено сътрудничество и мобилизиране на работодатели, социални и икономически партньори.

Лектор на семинара е адвокат Веселин Тодоров. По време на семинара ще се запознаете с нормативните документи и процедури за наемането на чужденци, както и да споделите опит по темата.

За участие в семинара са поканени представители на държавни институции, които имат отношение по темата, както и представители на бизнеса и  неправителствени организации.

При проявено желание, може да заявите своето участие до  на e-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или тел.: 038/ 66 11 12.